Yritys

Yrityksen pääpaikka sijaitsee Tampereella. Kotimaisesta tuotannostamme lähes 85 % menee vientiin kaikkiin maanosiin. Meillä on lisäksi tuotantolaitos Essexissä, Kanadassa (Safeplast NA 2010) ja myyntiyhtiö sekä paikallinen varasto Kiinassa, Safeplast Shanghai Ltd.

Safeplast Oy on osa SNT-Group Oy:tä, jonka eri yksiköt ovat vuodesta 1948 valmistaneet tarvikkeita ja palveluja eri teollisuudenaloille.

Toiminta-ajatus

Safeplast Oy valmistaa ja myy korkealaatuisia muovisia ja tekstiilisiä letkunsuojatuotteita sekä letkujen niputustuotteita useisiin eri käyttökohteisiin. Tuotteemme on suunniteltu vastaamaan kone- ja laitevalmistajien vaatimuksia. Keskitymme toiminnassamme asiakkaidemme tarpeisiin ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomiseen.

Laatu ja ympäristö

Safeplast Oy:lla on sertifioidut ISO 9001:2008 laatu- ja ISO 14001:2004 ympäristöjohtamisjärjestelmät.

ISO_9001_ISO_14001_COL

Tuotteidemme ja toimintamme laatu on merkittävä tekijä Safeplastin asiakastyytyväisyydessä. Safeplast -suojaspiraalit valmistetaan ekstruusiomenetelmällä eli puristamalla suoraan raaka-aineesta (HD-polyeteeni). Valmistusmenetelmän ansiosta tuotteet ovat pyöreäreunaisia ja rakenteeltaan erittäin kestäviä. Tuotteiden laatua tarkkaillaan koko valmistusprosessin ajan. Panostamme jatkuvaan tuotekehitykseen taataksemme Safeplast -tuotteiden korkean ja kilpailukykyisen laadun myös tulevaisuudessa.

Sekä suojaspiraalien raaka-aine HD-polyeteeni että Safe-Sleeven polyesteri ja polypropeeni ovat ympäristölle vaaratonta materiaalia eivätkä sisällä raskasmetalleja, joten tuotteet voidaan kierrättää.

Asiakkaat

Safeplastin asiakkaisiin kuuluvat maailman johtavat hydrauliikan ja pneumatiikan jälleenmyyjät sekä merkittävät laite- ja konevalmistajat. Metsä-, maatalous- ja kaivoskonevalmistajat ovat edelläkävijöitä Safeplast -suojaspiraalien käyttäjinä, mutta letkunsuojiamme voidaan käyttää kaikkien letkujen suojaamiseen myös maansiirtokoneissa, traktoreissa, trukeissa ja kaikissa pienkoneissa sekä esimerkiksi lentokoneiden maavirtakaapeleissa.

Tarjoamme nopeat toimitukset ja asiakkaidemme tarpeiden mukaiset joustavat ratkaisut.

Safeplast on luotettava yhteistyökumppani!