Loading...
Startsida 2017-04-05T11:16:30+00:00

Om SAFEPLAST Oy

Safeplast Oy var grundad i Finland, där huvudkontoret är också i dag.  Vi har produktions- och försäljningsbolag också i Essex, Kanada (Safeplast NA), och ett försäljningskontor med lokalt lager, Safeplast Shanghai Ltd., i Kina och Safeplast Asia Pacific i Singapore.

Safeplast Oy tillverkar högklassiga slangsskydd i plast och textil för skydd av hydraulslangar och maskinist. Vi har också olika typer slangbuntnings-remmar. Produkterna är producerat för att motsvara krav av maskin- och konstruktionstillverkare.

Safeplast Oy har certifierad ISO 9001:2008 kvalitet- och ISO 14001:2004 miljöledningssystem.

Safe-Spiralerna produceras med extrusion av HD-polyeten. Tack vare tillverkningsmetoden har produkterna naturligt avrundade kanter och mycket hållbar konstruktion. Fortgående produktutveckling garanterar våra kunder att produkterna håller sin hög och konkurrenskraftig kvalitet. Ytterligare till våra standard slangsskydd tillverkar vi HDPE spiraler för många special bruk.

Textil Safe-Sleeves, båda standard och MSHA-godkända, är avsiktligt operatorskydd, men fungerar mycket bra som slangsskydd mot slitage.

Safeplast kunder består av ledande återförsäljare inom hydraulik- och pneumatikbranschen samt anmärkningsvärda maskintillverkare. Skogs-, jordbruks- och gruvmaskintillverkare är föregångare i användning av Safeplast skyddsspiraler, men våra slangsskydd kan användas i alla maskin: stor eller små (flygplans jordningsströmskabel, bulldozers, traktors, grävmaskin, schaktningsmaskin).

Vi offererar snabba leveranser och flexibel service och solutioner för era behov.

Safeplast är alltid ett säkert val!